Bamsekram er opstået som følge af, at jeg ledte forgæves efter en bestemt bamse til min yngste søns 3 års fødselsdag. Jeg kunne ikke finde den i fysiske butikker herhjemme, og da jeg søgte på danske sider på internettet, fandt jeg kun efterspørgsel på samme bamse fra andre frustrerede forældre. Jeg nåede heldigvis at få bamsen hjem i rette tid fra en engelsk webshop. Og dermed fødtes idéen til en netbutik med legetøj m.m., som kun sjældent eller slet ikke findes på det danske marked.

 

Min uddannelsesmæssige baggrund er af en helt anden art. Jeg har i mange år studeret biologi og klassisk græsk på Københavns Universitet. Sideløbende hermed har jeg det meste af tiden haft studiejobs i forskellige dele af detailhandelsbranchen. Gennem disse jobs opstod med årene lysten til en dag at drive min egen virksomhed.

 

De seneste år har jeg brugt på at gå hjemme med mine tre børn Bjarke, Toke og Kassandra. Det har været fantastisk at kunne få lov til at følge sine børns udvikling og leg på nært hold hver dag. Så at starte egen virksomhed og dermed kunne fortsætte med at have børnene hjemme er et virkeligt stort privilegium for hele min familie. For som Margarete Steiff sagde: For børn er kun det bedste godt nok.


Virksomhedens adresse:

Bamsekram

Stationsvej 11, st.

5690 Tommerup

Tlf. 31 60 00 91

email: hanne@bamsekram.dk

 

Bamsekram er personligt ejet af Hanne Hammerbak

CVR: 34 12 25 20

Bankforbindelse: Totalbanken reg.nr. 6880 kontonr. 1091460